Betaalbaar webdesign

Een betaalbaar webdesign vanaf 199 euro. Dit is mogelijk!

Wij maken gebruik van gratis of goedkope WordPress thema’s.

Hiermee kunnen wij makkelijk en snel een one-page site realiseren.

Update: september 2022

Om een betaalbaar webdesign te maken, zijn wij een samenwerking aan gegaan met:

Goedkope Prijs

Website-ontwerpsjablonen zijn een geweldige manier om een professionele website te maken tegen een betaalbare prijs. . Het strakke en professionele uiterlijk van een sjabloonwebsite zal bezoekers en klanten aantrekken.

Goed Design

Bij CS Webdesign bieden we honderden professioneel ontworpen webpagina’s om uit te kiezen. Zo zit er altijd wel iets tussen dat bij je past. en al uw zakelijke behoeften. Wij bieden u ook volledige bronbestanden, zodat u uw website eenvoudig kunt updaten met nieuwe inhoud of een geheel nieuw ontwerp.

Goed vindbaar in Google

Een SEO Webdesign wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines, wat betekent dat deze direct indexeerbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines en u gemakkelijk kunt rangschikken. Enkele van deze voorbeelden zijn Google. , Bing, Yahoo! en Ask. De website wordt geoptimaliseerd voor inhoud en de zoekmachine indexeert deze gemakkelijk (u kunt verwijzen naar Google’s definitie van Search Engine Optimization). U kunt kiezen voor ons SEO-pakket, of wij bieden een gratis SEO-audit aan

Ook voor gebruiker makkelijk

Het enige dat u nodig hebt, is een woordeditor zoals MS Word om hoogwaardige inhoud op uw website te maken. En het beheren van de site is net zo eenvoudig met ons CMS. . Het bepalen van de juiste functionaliteit voor uw website is iets wat we zeker zullen doen. We werken samen met u aan het ontwerp en de functionaliteit om u een website te bieden die uniek is en is afgestemd op uw behoeften.

 1. Je ziet gelijk wat je veranderd
 2. Geen programmeer kennis nodig
 3. Online uitleg door middel van video

Kies een betaalbaar webdesign dat bij jou past

Met Templates kunnen we sneller en beter websites bouwen. Thema’s zijn verkrijgbaar bij professionele ontwerpers. Wanneer we ze aanpassen, kunnen we de site er absoluut fantastisch uit laten zien, terwijl we in de eerste plaats veel tijd besparen om hem helemaal alleen te bouwen. . We kunnen deze sjablonen ook aanpassen en onze eigen maken, zodat we de site kunnen bouwen zoals we willen. Dit wordt “Thema-aanpassing” genoemd en stelt ons in staat om elk klein ding op de pagina te veranderen, zodat we het aan onze behoeften kunnen aanpassen. Goede voorbeelden van sjablonen zijn WordPress, Shopify en Squarespace.

Controle over je eigen site

Elke website bij ons is voorzien van een CMS Systeem zodat u de structuur en inhoud van de site volledig kunt aanpassen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en er is veel informatie te vinden in tekstuele uitleg en instructies. . Wist u dat alle websites bij ons zijn voorzien van een CMS Systeem?

Content maken

Jouw bedrijf, merk & doelgroep zijn uniek voor jou. Uw schrijven moet overeenkomen met die van uw organisatie om de effectiviteit te garanderen. Door promotionele teksten te schrijven die in lijn zijn met SEO-normen, zou u geen problemen moeten hebben met Google-bots die uw teksten indexeren. . Standaarden voor het schrijven van SEO-teksten voor uw marketingmateriaal zijn onder meer: -Productnaam en beschrijvingen zijn rijk aan trefwoorden en geschreven in natuurlijke taal. Bijvoorbeeld, “roestvrij staal” is een zoekwoordgroep die is geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie. -Het doel van SEO-tekstschrijven is om de inhoud kort en gericht te houden op het product of de dienst die u zoekt Het SEO-bedrijf

 • Site op een host zetten
 • Aanpassingen en onderhoud
 • Ontwerp van logo
 • Copywriting

De prijzen van een betaalbare Website

1 pagina

€199/per site

 • WordPress thema kiezen

 • Met contactformulier en Menu

 • Eigen keuzes in ontwerp

 • Met SEO aandacht

 • Responsive sites

 • Content en foto’s 100% uniek

Hoe je site laten scoren met SEO

Met een kwalitatieve SEO aanpak kan jouw website tot wel duizenden bezoekers meer ontvangen.  Een betere zoekmachineoptimalisatie kan de ROI van uw website helpen verbeteren door het aantal bezoekers op uw website te verhogen. en de hoeveelheid verkeer die u ontvangt. 5. Verlaag de kosten Het is niet ongebruikelijk dat online organisaties en kleine bedrijven ontdekken dat ze een enorm bedrag moeten uitgeven aan marketingactiviteiten om nieuwe klanten te werven, de verkoop te stimuleren en hun klantenservice te stroomlijnen. Het op de markt brengen van digitale advertenties kost veel geld en kan erg tijdrovend zijn als dat zo is

Goede SEO webteksten zorgen voor een betere vindbaarheid

Na oplevering van je website staan wij nog steeds voor je klaar.